Trænings- og indskydning med jagtriffel 2017

Næstved Jagtforening afholder trænings- og indskydning på

Karrebæktorp skydebane

Søndag den 30. april 2017                     Start kl. 09.00 – sidste indskrivning kl. 15.00

Søndag den 14. maj 2017                       Start kl. 09.00 – sidste indskrivning kl. 15.00

Al skydning er fra 100 meter standpladsen. Der må skydes med bane/jagt riffel kaliber 5,6 til 11.0

Der skydes på 3 baner.

Pris pr. deltager kr. 50.

Der kan betales med MobilePay.

For at undgå for lang ventetid, vil der blive en begrænsning på 3 serier á 3 skud, derefter må man gå bag i en evt. kø, hvis man ønsker at skyde mere. Du kan skyde det antal runder, du ønsker på dagen. Det er til samme pris.

Hvis du vil være sikker på, at din riffel er korrekt indskudt, og du selv vil være dus med dit skydevåben og din ammunition, så viser al erfaring, at det er nødvendigt at træne.

Husk - hvis du ikke øver dig, så bliver du aldrig bedre.

Hvis du har behov for yderligere oplysninger så kontakt en af følgende:

Flemming Prægel:                                                          mobil tlf. 28 30 57 75

Gert Wulff:                         Tlf. 55 73 80 94                  mobil tlf. 51 52 35 65

Kørselsvejledning:

Skydebanen er beliggende på landevejen mod Skælskør.

Skælskørvej 35, Karrebæk, 4736 Karrebæksminde

Kør fra Næstved mod Karrebæk. I rundkørslen drejes fra mod Skælskør.

For at kunne deltage i træningsskydningen skal der forevises gyldigt medlemskab af Danmarks Jægerforbund (medlemskortet er bag på bladet ”Jæger”), gyldigt jagttegn og gyldig våbentilladelse. Dette af hensyn til forsikringsdækning.